عرق آویشن ( طبیعت گرم )
تقویت معده ، رفع ترشی معده ، تقویت بینایی ، صد درد و تشنج ، رقیق کننده خون ، در عفونت های ریوی ، زکام و برونشیت بی همتاست .
نحوه استفاده: پس از هر غذا یک استکان
عرق اترج ( طبیعت گرم )
ضد اسهال و استفراغ ، ضد عفونت ، رفع عطش و سکسه ، تامین ویتامین C
نحوه استفاده: بعد از هر غذا یک استکان
عرق اسطوخودوس ( طبیعت گرم )
تقویت کننده اعصاب ، معالج برونشیت و زکام ، پایین اورنده تب ، نیرو بخش ، ضد تشنج و صرع ، درمان بیماری های عصبی
نحوه استفاده: روزی سه مرتبه و هر وعده نصف استکان
عرق بابونه ( طبیعت گرم )
نیروبخش ، آرامبخش تب های بلغمی و عفونت های دردناک ، اختلالات قاعدگی و دردناک را منظم می کند ، کرم کش است .
نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک استکان
عرق بادرنجبویه ( طبیعت گرم )
بالا برنده فشار خون ، خون ساز ، آرام بخش ، مقوی مغز ، درمان تپش قلب ، خواب آور ، ضد تشنج
نحوه استفاده: یک فنجان در یک لیوان آب سرد
عرق برگ چنار ( طبیعت سرد )
چاق کننده ، تب بر ، ضد آسم ، تسکین دهنده ضعف اعصاب ، پوست را جلا می دهد ، آرامبخش درد و ورم که از گرمی مزاج است.
نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک لیوان
عرق برگ زیتون ( طبیعت سرد )
پایین آورنده قند خون ، مفید برای نارسایی های کبدی ، رافع سر درد ، تقویت حافظه ، مدر ، تسکین درد دندان
نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک لیوان
عرق برگ گردو ( طبیعت گرم )
پایین آورنده قند خون ، درمان نقرس ، ورم مفاصل را که از سردی باشد تسکین می دهد
نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک استکان
عرق بومادران ( طبیعت گرم )
نیرو بخش ، تقویت قلب و اعصاب ، ضد تشنج ، تصفیه خون ، درمان ورم معده و روده ، مفید جهت بواسیر ، رفع اختلالات قاعدگی
نحوه استفاده: بعد از هر غذا یک استکان
عرق بهار نارنج ( طبیعت گرم )
تقویت قلب و اعصاب ، ضد تشنج ، ضد هیستری ، رفع افسردگی ، درمان بی خوابی و اختلالات عصبی ، رفع سکسه
نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک استکان و یا به صورت شربت
عرق بید ( طبیعت سرد )
تقویت معده ، آرام بخش ، تقویت قلب ، ضد تشنج ، تب بر ، درمان یرقان و سر درد ، تسکین دهنده دردهای تناسلی ، رفع شوره سر
نحوه استفاده: جهت امراض داخلی قبل از هر غذا نصف لیوان
عرق بیدمشک ( طبیعت معتدل )
تقویت قلب ، رفع گرفتگی و خفقان قلب ، تقویت عمومی بدن ، ملین ، مصرف بیدمشک در جوانی مانع پیدایش فشار خون در دوران پیری می شود .
نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک استکان به صورت شربت
عرق پونه ( طبیعت گرم )
اشتها آور ، بادشکن ، ضد اسهال ، مسکن سکسکه ، رفع سوزش معده ، ضد سرفه ، خلط آور
نحوه استفاده: پس از هر غذا نصف استکان
چهار عرق ( طبیعت سرد )
تب بر، تقویت پوست و کلیه و کبد ، دارای ویتامین C ، تصفیه خون ، باز کننده رگ ها ، مداوای درد مفاصل
نحوه استفاده: پس از هر غذا نصف استکان
عرق چهل گیاه ( طبیعت گرم )
تقیت معده ، رافع دل دردهای ناشی از سردی مزاج و دل پیچه ، هضم غذا را آسان می کند .
نحوه استفاده: پس از هر غذا نصف استکان
عرق خارشتر ( طبیعت سرد )
دافع سنگ های کلیه و مثانه ، شست و شو دهنده کلیه ها ، مفید جهت سیاه سرفه و سلامتی کلیه ها
نحوه استفاده: قبل از هر غذا نصف استکان
عرق خار خاسک ( طبیعت سرد )
مدر قوی ، رفع سنگ کلیه و مثانه و کیسه صفرا ، تصفه خون
نحوه استفاده: قبل از هر غذا نصف استکان
عرق دارچین ( طبیعت گرم )
تقویت معده ، مقوی قوه باء ، تقویت عمومی بدن ، تقویت اعصاب ، از بین بردن بوی بد دهان ، ضد سرفه های مرطوب ، از بین برنده وحشت و خفقان و ترس
نحوه استفاده: پس از هر غذا نصف استکان
عرق رازیانه ( طبیعت گرم )
ضد نفخ ، درمان قولنج ، رفع بلغم ، زیاد کننده شیر مادران ، معطر کننده ، محرک ، بادشکن ، مدر و قاعده آور
نحوه استفاده: پس از هر غذا یک استکان
عرق زنیان ( طبیعت گرم )
ضد عفونی کننده، مقوی معده ، ضد نفخ ، قارچ و انگل ، ضد اسهال ، دافع رطوبات بدن و معده ، نافع جهت اعتیاد و مضرات آن
نحوه استفاده: پس از هر غذا نصف استکان
عرق زیره ( طبیعت گرم )
ضد چاقی ، رفع ضعف اعصاب ، نیرو دهنده و هضم کننده ، درمان کم خونی ، زیاد کننده ترشحات شیر ، پایین آورنده چربی خون ، درمان اختلالات قاعدگی
نحوه استفاده: پس از هر غذا یک استکان
عرق زیره سیاه ( طبیعت گرم )
جمع کننده رطوبت بدن ، معالجه ورم طحال و اسهال ، ضد چاقی ، ضد نفخ معده و سکسکه ، افزایش شیر مادران ، تنظیم قاعدگی ، مقوی قوای جنسی
نحوه استفاده: نیم ساعت قبل از غذا یک استکان
عرق سنبل الطیب ( طبیعت گرم )
ضد تشنج ، محرک ، آرامبخش ، بادشکن ، رفع بی خوابی ، ضدهیستری ، ضد صرع ، مقوی اعصاب ، پایین آورنده فشار خون
نحوه استفاده: بعد از هر غذا یک استکان و شب موقع خواب
عرق شاتره ( طبیعت معتدل )
ضد حساسیت ، تصفیه کننده خون ، صفرابر ، اشتها آور ، رفع بیماری های پوستی ، ادرار آور ، ضد یرقان ، تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی آن ، هاضم غذا
نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک استکان
عرق شنبلیله ( طبیعت گرم )
بر طرف کننده قند خون ، ضد لاغری ، اشتها آور ، جلوگیری از ریزش مو
نحوه استفاده: بعد از هر غذا نصف استکان
عرق شوید ( طبیعت گرم )
برطرف کننده چربی خون ، ضد دل درد و بیماری های روده ، مقوی معده ، هضم کننده غذا ، آرام کننده و زیاد کننده شیرمادران
نحوه استفاده: بعد از هر غذا نصف استکان
عرق شیرین بیان ( طبیعت گرم )
درمان ورم معده و روده ، درمان زخم معده و اثنی عشر و امراض کلیه ، درمان یرقان ، درمان سرماخوردگی، سرفه و گرفتگی صدا
نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک استکان و بعد از هر غذا نصف استکان
عرق طارونه ( طبیعت خنک )
تصفیه کننده خون ، صفرابر ، ضدیرقان ، رافع بیماری های پوستی
نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک لیوان
عرق کاسنی ( طبیعت سرد )
تصفیه کننده خون ، سفید کننده پوست ، درمان کم خونی ، درمان بیماری های مزمن پوستی ، رفع یبوست ، تقویت کبد ، برطرف کننده جوش صورت
نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک استکان
عرق کاکوتی ( طبیعت گرم )
تقیت کننده اعصاب ، ضد انگل ، ضد عفونی کننده مجاری تنفسی ، تقویت دستگاه گوارش ، تقویت بینایی ، درمان بی خوابی
نحوه استفاده: بعد از هر غذا با نصف لیوان آب
عرق کیالک ( طبیعت سرد )
مفید جهت بیماری های قلبی ، تنظیم تپش قلب و ضربان آن ، باز کننده اسداد عروق ، جلوگیری از سخت شدن رگ ها ، صفرابر
نحوه استفاده: قبل از غذا با یک لیوان سرد
عرق گلاب ( طبیعت گرم )
مقوی قلب و اعصاب ، آرام بخش ، خوشبو کننده ، ملین ، روشن کننده پوست و محافظ آن ، نشاط آور
نحوه استفاده: قبل از هر غذا نصف استکان
عرق گل گاو زبان ( طبیعت گرم )
آرام بخش ، نرم کننده ، معرق ، ادرار آور ، دفع کننده کلرورها ، تصفیه کننده خون ، رفع التهاب و ورم کلیه
نحوه استفاده: یک فنجان مخلوط در یک لیوان آب سرد صبح و شب
عرق گزنه ( طبیعت گرم )
قطع شدن قاعدگی در زنان ، بند آوردن هر گونه خونریزی داخلی ، جلوگیری از ریزش مو ، آرامبخش دردهای عضلانی ، ازدیاد ادرار
نحوه استفاده: پس از هر غذا یک استکان
عرق مخلصه ( طبیعت گرم )
ملین ، مقوی ، دفع سموم ، ضد قولنج ، پادزهر قوی ، مفید برای ناراحتی های کمر و مفاصل عضلانی ، تقویت معده
نحوه استفاده: یک فنجان مخلوط در یک لیوان آب بعد از غذا
عرق مورد ( طبیعت سرد )
ضد خونریزی ، قابض روده ، تقویت رشد مو ، درمان اسهال و بواسیر ، ضد آفت
نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک استکان به صورت شربت
عرق نعنا ( طبیعت گرم )
تقویت کننده دستگاه گوارش ، برطرف کننده ناراحتی های معده ، ضد اسهال ، رفع دل درد و دل پیچه ، بادشکن
نحوه استفاده: بعد از هر غذا یک استکان
عرق نسترن ( طبیعت گرم )
ضد اسکوربوت ، رفع انقباض غیر ارادی ماهیچه معده ، رفع بیماری های ناشی از ورم و التهاب کلیه ، سرشار از ویتامین C ،ادرار آور
نحوه استفاده: قبل از غذا یک استکان و یا به صورت شربت
عرق هل ( طبیعت گرم )
مقوی معده ، رفع سردرد ، رفع بی خوابی ، مسکن دردهای عصبی صورت و کمر ، رفع کم خوابی ، معطر و خوشبو کننده
نحوه استفاده: همراه با شربت ، چای و یا شیرینی مصرف شود
عرق یونجه ( طبیعت گرم )
چاق کننده ، مولد خون ، نیرو دهنده قوای جنسی ، تقویت عمومی بدن ، تامین استخوان بندی اطفال و درمان نرمی استخوان
نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک لیوان
۱- عرق آویشن (گرم)
تقویت بدن : تقویت معده – رفع ترشی معده – تقویت بینایی – ضددردوتشنج – رقیق کننده خون – درعفونتهای ریوی ، زکام ، برنشیت ، آسم – گریپ آنژین وسوء هاضمه بی همتاست – برای نقرس وسیاتیک مفیداست .
طریقه مصرف : بعدازهرغذا نصف استکان میل کنید – جهت زکام وگریپ شبی یک بار نصف استکان رادر یک ظرف آب جوش بریزیدوبخوردهید .
۲- آبغوره (سرد و خشک)
مفیدجهت تسفیه خون – ضدچاقی و چربی خون – رفع پا درد – جهت تهیه سالاد و چاشنی غذا .
۳- آبلیمو (سرد)
صفرا بر- رفع عطش – سرشاراز ویتامین ث – چاشنی غذا و تهیه سالاد
۴- عرق اترج (گرم)
تقویت قلب و معده – کبد رااز سموم پاک میکند – به علت دارا بودن کلسیوم فراوان غم و غصه رااز بین می برد – دربند آمدن اسهال کودکان بسیار مؤثر است.
طریقه مصرف : قبل از هر غذا نصف استکان میل شود .
۵- عرق اسطو خودوس (گرم)
مفید جهت انواع سردرد ، سرگیجه ، ضربه های مغزی ، لرزش اعضای بدن ، عصبانیت ، فراموشی و درمان نقرس – بیماری های کلیه و کبد را تسکین می دهد – رافع عفونت های مجاری تنفس وگریپ – آرام بخش و خواب آور خوبی می باشد.
طریقه مصرف : روزی سه مرتبه هروعده نصف استکان میل کنید .
۶- اکسیر خوشبو (اگیر ترکی) (گرم)
تقویت معده – لطافت دهنده صورت – مؤثر دررفع لکنت زبان و زودبه حرف آمدن اطفال – در کوچک شدن طحال و قطره قطره آمدن ادرار مفید است .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود .
۷- عرق برگ مورد (سرد)
تقویت موی سر – ریزش مو مخصوصا موهای چرب – خارش وسوزش بدن و جوش صورت را درمان می کند – رافع تنگ نفس – ضد عفونی دستگاه تنفس وسرفه – غرغره کردن دردهان ضد عفونی کننده دهان و آف و گلواست – ضد خونریزی های داخلی .
طریقه مصرف : جهت امرازداخلی قبل ازهرغذایک استکان میل شود – جهت ریزش مو شبی یک بار کمی روی موها بریزید و کاملا ماساژ دهید – جهت خارش و جوش صورت روی جوش ها یا بدن بمالید
۸- عرق اکالیپتوس
ضد عفونی کننده – تب بر – رفع سرما خوردگی – پایین آورنده قند خون و میکروب کش
طریقه مصرف : قبل از هرغذا یک استکان میل کنید.
جهت میکروب کشی و ضدعفونی کننده هوای داخل منزل و رفع سرما خوردگی یک استکان رادرنیم لیتر آب ریخته و روزی سه مرتبه بخور دهید .
۹- عرق بابونه (گرم)
نیرو بخش – تبهای بلغمی و عفونی و سودایی و عفونتهای دردناک را تسکین می دهد – اختلالات قاعدگی و دردناک رامنظم می کند – کرم کش است و یبوست مزاج و بلغم رااز بین می برد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل کنید .
تذکر : مصرف مداوم جهت خانمهای باردار مضر است .
۱۰- عرق باد رنجبویه (گرم)
تقویت مغز و اعصاب و حافظه و قلب و حواس پنج گانه (گوش – چشم – بینی – زبان – پوست) درمان خستگی های روحی و عصبانیت ،بی حوصلگی ، سردرد عصبی و تنگ نفس و ضد استفراغ های دوران بارداری .
طریقه مصرف : بعد از هرغذا یک استکان میل کنید .
ضمنا جهت گزیدگی حشرات مانند زنبور – پشه و… بسیار مفید است ، با پنبه به محل گزیدگی بمالید .
۱۱- عرق برگ چنار (بسیار سرد)
چاق کننده – تب بر – ضد آسم – ضعف اعصاب – درد و ورم مفاصل را که از گرمی مزاج باشد تسکین می دهد – مالیدن بر بدن پوست را جلا میدهد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
۱۲- عرق برگ زیتون
مدر – پائین آورنده فشار خون – مفید برای نا رسائی های کبدی – رافع سردرد – تقویت حافظه – مزمزه کردن در دهان درد دندان را تسکین می دهد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
۱۳- عرق برگ گردو (گرم)
پایین آورنده قند خون – درمان نقرس – ورم مفاصل را که ازسردی مزاج باشد تسکین می دهد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
۱۴- عرق بومادران (گرم)
نیرو بخش – تقویت قلب و اعصاب – ضد تشنج –تب بر – تصفیه کننده خون – درمان ورم معده و روده – مفید جهت بواسیر – اختلالات قاعدگی و دردناک را بر طرف می کند – درمان عضله و گرفتگی دراطراف قلب و خواب رفتن دستها .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
۱۵- عرق بهار نارنج (گرم)
تقویت قلب واعصاب – ضد تشنج – آرام بخش – ضد هیستری – رفع افسردگی – درمان بی خوابی و اختلالات عصبی – رفع که .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان و یا به صورت شربت میل شود .
۱۶- عرق بید (سرد)
تقویت معده – آرام بخش – تقویت قلب – ضد تشنج – تب بر- درمان یرقان و سردرد – تسکین دهنده دردهای تناسلی – لطافت کننده موی سر و رفع شور سر .
طریقه مصرف : جهت امراز داخلی : قبل از هر غذا نصف لیوان میل شود . جهت سر : شبی یک بار کاملا موها را ماساژ دهید .
۱۷- عرق بید مشک (معتدل)
تقویت قلب – رفع گرفتگی و خفقان قلب – تقویت عمومی بدن – ملین – مصرف بیدمشک در دوران جوانی مانع فشار خون در زمان پیری می شود .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان و یا به صورت شربت میل شود .
۱۸- عرق بید کاسنی (سرد)
تقویت معده – آرام بخش – تقویت قلب – تب بر – ضد یرقان – تصفیه کننده خون – ضد تشنج – صفرا بر – تقویت پوست – تقویت کبد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا نصف لیوان میل شود .
۱۹- عرق پونه (گرم)
اشتها آور – باد شکن – ضد اسهال – مسکن که – رفع سوزش معده – ضد سرفه – خلط آور .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود .
تذکر : مصرف مداوم جهت خانمهای بار دار مضر است .
۲۰- چهار عرق (گرم)
تقویت معده – رفع ترشی معده – هضم کننده غذا – رفع دل درد .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود .
۲۱- عرق تره (گرم)
ضد سرفه – سینه را نرم می کند – خلط آور – درمان زکام لارنژیت و برونشیت بطور کلی در التهابات دستگاه های تنفس و ورم های آن ها به کار می رود – کیسه صفرا را باز می کند – به هضم غذا کمک می کند – مقوی کمر و شهوت را زیاد می کند – معالج بواسیر و بادهای غلیظ شکم می باشد – خون بواسیر را قطع می کند – پاک کننده ترشحات رحم و ضد عفونی کننده آن و مانع سقط جنین می شود – رنگ چهره را باز می کند و بر زیبائی و لطافت پوست می افزاید .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
۲۲- عرق چهار زیره (گرم)
مقوی معده – ضد نفخ و گاز معده – درمان قلنج – هضم کننده غذا – زیاد کننده شیر مادر .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
۲۳- چهار عرق (سرد)
تب بر – ضد یرقان – تصفیه کننده خون – ضد تشنج – تقویت پوست و کبد – شستشوی کلیه ها – آرام بخش .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
۲۴- عرق چهل گیاه (گرم)
تقویت کننده معده – رفع ترشی معده – هضم غذا را آسان می کند – رافع دل دردهای ناشی از سردی مزاج و دل پیچه .
طریقه مصرف : جهت سلامتی خودتان بعد از هر غذا نصف استکان میل کنید .
۲۵- عرق خارک خاسک (سرد)
ضد عفونی کننده کلیه ها – سنگ های کلیه و مثانه را خرد کرده و از بین می برد – درد کلیه را تسکین می دهد – درمان قلنج – شهوت را زیاد می کند .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل کنید و در مواقع درد کلیه به جای آب مصرف شود .
۲۶- عرق خار شتری (سرد)
دافع سنگ های کلیه و مثانه – شستشو دهنده کلیه ها – مفید جهت سیاه سرفه و سلامتی کلیه ها .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان و در مواقع درد کلیه یا احساس سنگ در کلیه و مثانه به جای آب میل کنید .
۲۷- عرق خرفه (سرد)
تب برب – تصفیه کننده خون – تشنگی را به خوبی تسکین میدهد – در رفع سوزش لوله مری و دهانه معده که بر اثر ترش کردن غذا باشد اثر مفید دارد – سرفه های مزمن را که همراه با اخلاط خونی باشد بخوبی معالجه می کند – مفید جهت مبتلایان به گواتر – بر طرف کننده سردردهای میگرنی – صفرا بر – درمان خونریزی های نا منظم زنانگی و در بند آمدن آن بسیار مفید است – اشتها آور و چاق کننده نیز می باشد – مفید جهت بواسیر .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
۲۸- عرق دارچین (گرم)
تقویت معده – مقوی قوه با – تقویت عمومی بدن – تقویت اعصاب – بوی بد دهان را از بین می برد – ضد سرفه های مرطوبی – وحشت و خفقان و ترس و وسواس و جنون را از بین می برد .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان – با ریختن چند قطره عرق دارچین در چای ، چای خوش طعم و دلپذیر بنوشید .
تذکر : مبتلایان به فشار خون از مصرف آن خوداری کنند .
۲۹- عرق رازیانه (گرم)
ضد نفخ – درمان قلنج – رفع بلغم – زیاد کننده شیر مادر – مصرف عرق رازیانه در دوران بارداری چشمانه نوزاد را زیبا می کند .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
تذکر : بعلت دارا بودن هورمون های زنانه مصرف مداوم جهت آقایان مضر است .
۳۰- عرق زنجبیل (گرم)
تقویت معده و کبد – دفع بلغم – باد شکن – نیرو دهنده قوای جنسی – رفع مسمومیت های غذائی و میوه ای .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود .
۳۱- عرق زنیان (گرم)
ضد عفونی کننده قوی معده – ضد نفخ ، قارچ و انگل – برای رفع اعتیاد و مضرات آن بسیار نافع است – دافع رطوبات بدن و معده – ضد اسهال – جهت فلج و رعشه مفید است .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا نصف استکان میل شود .
۳۲- عرق زیره (گرم)
لاغر کننده – دافع تنگ نفس – هضم کننده غذا – باد شکن – زیاد کننده شیر مادر – ملین .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود . جهت لاغر شدن حداقل به مدت چهل روز روزی ۴ مرتبه میل کنید .
۳۳- عرق زوفا
نیرو دهنده – تقویت معده – ضعف معده – ضد سرماخوردگی و سرفه خلط آور – رفع عفونتهای ریوی و زکام های نزله ای و مزمن – در درمان آسم اثر فراوان دارد – رفع کم خونی دختران جوان در دوران بلوغ – غرغره کردن در دهان درد گلو را تسکین می دهد .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .
۳۴- عرق زیره سیاه (گرم)
تقویت معده – ضد نفخ – مفید جهت هضم غذا و قلنج – لاغر کننده .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل شود .
۳۵- سرکه سیب
ضد چاقی – مفید برای شادابی و طراوت پوست – درد مفاصل – آرترز و بیماری های قلبی را از شما دور می کند رگ های خونی را نرم و قابل انعطاف می سازد و از فشار خون جلوگیری می کند – چربی خون را پایین می آورد – ضد عفونی کننده و میکروب کش است سرشار از کلسیم و پتاسیم و انواع ویتامین ها می باشد .
طریقه مصرف : یک قاشق غذا خوری سرکه سیب را با یک قاشق چایخوری عسل طبیعی و نصف لیوان آب ولرم مخلوط کرده و هر روز قبل از صبحانه میل کنید یا نصف استکان سرکه سیب را در یک وقت معین هر روز همراه با غذا یا سالاد مصرف کنید .
۳۶- سرکه سفید و قرمز
چاشنی غذا – جهت تهیه سس مایونز و سالاد و تهیه انواع ترشیجات
۳۷- عرق سنبل الطیب (گرم)
محرک قلب و اعصاب – آرام بخش – رفع نگرانی و اضطراب ، دلهره ترس و وحشت – ضد هیستری و مسکن سر دردهای میگرنی – ادرار مبتلایان به مرض قند را کم می کند .
طریقه مصرف : بعد از غذا یک استکان و شب موقع خواب مصرف شود .
۳۸- عرق سیر (گرم)
دافع رطوبت بدن ومعده – هاضم غذا – اشتها آور – رقیق کننده خون – فشار خون را به طور ثابت پایین می آورد – ضد عفونی کننده دستگاه تنفس و دستگاه گوارش – دفع کننده انواع کرم معده – درمان تب های کهنه – ضد میکروب – باز کننده رنگ چهره – مصرف کم آن در دوران بارداری باعث خوش آب و رنگی نوزاد می شود – از سفید شدن موهای سر و بدن جلو گیری می کند .
طریقه مصرف : بعد از هر غذا یک استکان میل کنید .
توضیح: عرق سیر بویی از سیر در دهان شما نمی ماند .
۳۹- عرق شاطره (معتدل)
تصفیه کننده خون – صفرا بر – ضد یرقان – تب بر – تقویت کننده پوست و کبد – ادرار آور – دفع بلغم – ضد اسکوربورت (کمبود ویتامین ث در بدن ) – تقویت لثه و از خونریزی آن جلو گیری می کند .
طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک لیوان میل شود .
منبع : http://www.parood.ir/
نظرات شما عزیزان: